Traduceri Timişoara

Traduceri în Timişoara pentru limbile: engleză, franceză, germană, italiană, spaniolă, maghiară, sârbă, bulgară, greacă, portugheză, suedeză, olandeză, daneză, rusă şi alte 10 limbi străine.

Echipa noastră de traducători profesionişti, autorizaţi de Ministerul Justiţiei, vă pune la dispoziţie servicii de traducere de înaltă calitate, pentru toate tipurile de acte. Cu titlu exemplificativ, vă oferim:
traduceri autorizate
traduceri autorizate şi legalizate
traduceri tehnice
traduceri economice
traduceri medicale
traduceri juridice

Limbile în şi din care traducem (în ordine alfabetică): albaneză, arabă, bulgară, cehă, chineză, croată, daneză, ebraică, engleză, franceză, germană, greacă, italiană, maghiară, olandeză, poloneză, portugheză, rusă, sârbă, slovacă, slovenă, spaniolă, suedeză, turcă şi ucraineană.

Câteva dintre avantajele de care beneficiaţi apelând la noi:

  • oferim seriozitate maximă şi punem clientul pe primul loc
  • suntem traducători profesionişti (minim 5 ani experienţă în traduceri)
  • suntem rapizi şi lucrăm cu mare acurateţe
  • raport preț/calitate foarte bun
  • oferim discounturi pentru fidelitate
  • oferim discounturi pentru comenzi mari

Acurateţea şi fidelitatea traducerilor este garantată, la fel şi faptul că traducerile sunt realizate exclusiv de mintea umană, fără ajutorul programelor de traducere automată.

Suntem furnizorul de servicii de traducere al multor firme importante din zona de Vest, în portofoliul nostru de clienţi se regăsesc: Continental Automotive, Nestlè, Siemens VDO, Price Waterhouse Coopers, Banca Mondială, Primăria Timişoara, Eta 2U, Inspectoratul Judeţean de Poliţie Timiş, Aeroportul Internațional "Traian Vuia", Direcția Generală Regională a Finanțelor Publice Timișoara, Elba SA, Mondial Lugoj, Scandia Sibiu, Dunca Expediţii, Guvernul României, Einhell, Alcatel Lucent şi mulţi alţii.

Pentru consultanţă gratuită în domeniul traducerilor, vă rugăm să ne contactaţi la adresa de e-mail: sau la unul din numerele de telefon: 0256.437.206; 0728.951.541.

DORESC O TRADUCERE. CE TREBUIE SĂ FAC?

Dacă aveţi posibilitatea de a scana sau fotografia documentul sau documentul este deja în format digital (ex. doc, xls, pdf) aveți opțiunea de a solicita o estimare de preţ şi timp de predare prin e-mail.

Dacă documentul sau textul pe care doriți să-l traducem este pe hârtie şi nu aveţi posibilitatea să-l scanaţi sau fotografiați pentru a-l trimite prin e-mail, vă rugăm să veniţi la biroul nostru pentru a-l preda spre traducere. Dacă doriti o ofertă de preţ sau estimarea unui termen de predare, vă rugăm să ne contactaţi telefonic sau prin e-mail.

SERVICII PRESTATE LA NIVEL NAŢIONAL ŞI INTERNAŢIONAL

Vă stăm la dispoziţie cu serviciile noastre, indiferent dacă locuiţi în România sau în străinătate. Colaborarea este extrem de simplă şi implică un minim efort din partea dvs.. Vă rugăm să ne contactaţi pentru detalii.


corner
corner